04 maj 2006

Indigobarn och annat

Jag var hos "mitt medium" i veckan och det var som vanligt en trevlig upplevelse. Mycket healing och mycket råd och föreskrifter. Bland annat såg hon mig som en gravid kvinna när hon mediterade på mig, vilket ju är trevligt. Jag blev gravid två dagar efter att jag var hos henne, så det känns förtroendeingivande.

Hon hade mycket att säga, dels om vem som är med mig, mina inkarnationer och mitt allmänna tillstånd. Hon hade mycket om vad jag vill göra och kan göra, och det stämde inte riktigt överens med vad jag tycker att jag vill, det var lite roligt. Dock, när jag berättade om det projekt som tagit all min kraft och som jag nu till sist bestämt mig för att lägga ner; var hon bestämd. "Lägg ner det. Det suger all kraft ur dig. Det är inte rätt för dig!" Och tillade att om det vore bra för mig skulle hon fått upp det tidigare. När jag var där senast diskuterade vi det bara som hastigast och då fick hon inte alls sådana starka vibbar som nu.

Det känns skönt. Jag har fattat rätt beslut - att lägga ner projektet. Det hade kunnat bli bra, men inte under de omständigheter som råder nu.

Nu ska jag koncentrera mig på att vila, må bra och få barn. Indigobarn, troligen. Det gör mig lite rädd, men det är inte mycket att göra åt. Acceptera och älska. Och meditera för att skaffa mig mer energi. Jag är helt dränerad, sa hon. När hon healade mig på slutet började hon hosta och sa "Det är tjära jag hostar upp, som sitter i ditt bröst." och lade sen händerna även på ryggen på mig. Jo, jag vet precis var den sitter, den är som en kniv in i höger skulderblad. Kan tänka mig att det kommer en del tjära därifrån.

5 kommentarer:

Anonym sa...

det där verkar vara en bra healer/medium - annars vil jag mest säga GRATTIS till det lilla nya livet som växer i dig - all kraft till dig!!!

andas sa...

Ja, hon är väldigt bra.

Det växer inget än, men hon tror att det ska göra det snart. Och jag tror henne.

Anonym sa...

Inte för att vara otrevlig, men på vilket sätt är hon ett bra medium/healer om hon hade fel om vad du tycker? Vem som helst kan göra en gissning som inte stämmer. Du borde inte låta någon annan bestämma över vad du skall lägga ned energi på.

andas sa...

Anonymous,

Jag låter inte henne bestämma vad jag ska lägga ner energi på. Jag tar till mig det hon säger och funderar på det. Om det är något som går totalt stick i stäv med vad jag tycker och vill, så funderar jag på varför och om jag har förhastat mitt beslut, eller om jag har rätt. Det är alltid bra att få sina sanningar omprövade.

Anonym sa...

hallå?
är di kvar än - andas du fortfarande?
Jag försökte maila till dig men det gick inte...

hör av dig så vi får höra att inget hänt med dig?